Koliko god leto doživljavamo kao period godine u kojem se igramo sa raznim modnim komadima, njihovim dezenima i krojevima, ipak nam je najvažnija udobnost kada nastupe velike vrućine.

To nam zna svakodnevno stavarti glavobolje tokom kombinovanja svakodnevnih outfita, pa je zato bitno da posedujemo taj jedan komad koji će rešiti sve naše probleme.

maxi haljina za leto
Unsplash, Wanted! 

Pravi primet jednog takvog modnog komada je svakako maxi haljina, koja je već nekoliko sezona unazad glavna zvezda naših svakodnevnih outfita.

Ono što najviše volimo kod ovog modela jeste osećaj udobnosti koji pruža, a što je veoma važno u letnjem periodu. Takođe, maxi haljine su sjajan izbor u onim danima kada nemate šta da obučete jer u jednom modnom komadu imate ceo outfit koji je vrlo lako kombinuje sa drugim dodacima poput torbice i sandala, ali i sa drugom obućom jer jednostavno se slaže uz sve!

maxi haljina za leto
Unsplash 

Od laganih, lepršavih, cvetnih modela, pa i onih haljina u boho stilu i ove sezone će jedan od omiljenih izbora dama biti oni za koje nam je potrebno minimalno truda kada želimo da izgledamo maksimalno dobro.

U nastavku u foto galeriji smo izdvojili nekoliko modela maxi haljina s kojima ćete baš uvek znati šta da obučete:

Print Screen/ H&M, screenshoot/mona.rs Letnje dugačke haljine