Ako ste još uvek u nedoumici šta vam je sve potrebno od cipela za leto 2024. koje nam stiže za par dana, a uz to želite da kreirate atraktivne modne lookove, dovoljno je da imate jedan od ova 3 modela obuće.

Što se tiče boje, potrudite se da birate neutralne nijanse, koje su uvek u modi, ili ovogodišnje popularne poput breskve, crvene, žute i mente. Kada birate model, imajte na umu nekoliko najistaknutijih.

1. Rimljanke

Poznate rimske sandale, koje još zovu i gladijatorke, ove sezone će biti izuzetno popularne. Modeli sa tankim kaiševima koji dosežu skroz do kolena biće vodeći trend. Francuskinje ih nose uz letnje haljine i komplete od prirodnih materijala. Veoma se lako uklapaju uz bilo koju vrstu garderobe.

Jedina 3 modela ravnih cipela koje vam trebaju za leto 2024
instagram / marianna_hewitt 

2. Sandale sa konopcima

Sandale od konopca su poslednjih nekoliko godina u trendu. Svakog leta žene posežu za ovom obućom koja neodoljivo podseća na brodski konopac i mornarske čvorove. Savršene su za šetnje, jer su veoma udobne, a istovremeno možete lako da ih uklopite uz bilo koji odevni predmet.

3. Sandale sa tankim kaiševima

Ništa neće istaći vašu prefinjenost i eleganciju bolje od sandala sa tankim kaiševima koje otkrivaju zglob. Odaberite model u beloj, bež ili nekoj sličnoj, svetloj boji i sigurno nećete pogrešiti. Imaćete obuću koju ćete poneti na more i nositi tokom šetnje, ili tokom večernjeg izlaska. Leto ima posebnu draž, uživajte u njemu na jedinstven način.

  Bonus video

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon

Izvor: Wanted A.N.