U današnjem vrtlogu modnih trendova, pronalaženje stila koji istovremeno odiše nenametljivošću, klasikom i izuzetnom elegancijom može predstavljati pravu umetnost. Budući da su nam pri kreiranju outfita jedan od najnužnijih modnih dodataka upravo cipele - istražili smo stilove obuće koji se mogu okarakterisati kao sofisticirani i uvek aktuelni. Krenimo redom!

Slingback cipele

Minimalističke sandale sa tankim kaiševima su dostigle vrhunac popularnosti. Modni urednici, trendeseterke i fashion entuzijastkinje sada se fokusiraju na elegantne cipele špicastog vrha sa tankim kaišem na peti i diskretnom kitten štiklom.

Cipele sa kaišićima u obliku slova T

Iako su potpetice s apstraktnim dizajnom poput Loewe-ovih ruža privlačne, fashion influenserke polako se okreću cipelama s T-trakom koje se smatraju bezvremenskim modelom.

Cipele sa zlatnim detaljem

Primetan je pad interesovanja za cipelama sa velikim logotipima, a umesto toga, preferiraju se suptilni ukrasi poput lančića i kopči.

Minimalističke mokasine

Mokasine nastavljaju svoju vladavinu, sa tim što se verzije sa debelim đonom ostavljaju po strani u korist onih sa tanjim.

 Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom

Izvor: Wanted A.N.