Sezona proslava i okupljanja je u punom zamahu, i bilo da ste pozvani na venčanje, proslavu diplome ili poslovni događaj, dobar par cipela će vam biti ključni saveznik za osmišljavanje nešto formalnijih outfita. Srećom, u ovo doba godine ima mnogo elegantnih modela sa visokim potpeticama, od klasičnih salonki do otvorenih modela idealnih za tople mesece.

profimedia-0798709078.jpg
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U kategoriji sandala, i dalje dominiraju diskretni modeli sa tankim kaišićima ili vezicama, koje ćete lako uklopiti uz "statement" svečane komade i modne dodatke. Viđamo mnogo sandala sa višestrukim kaišićima ili sa lakiranim finišom koji nas podsećaju na Miu Miu estetiku, a vredi istaći i uzlet 'boho šika' koji se očitava kroz decentne verzije od matirane kože u zemljanim tonovima.

Ako vas privlači maksimalistički stil koji je poslednjih meseci popularan, nećete pogrešiti ako odaberete sandale u žarkoj crvenoj boji ili sa nezaobilaznim leopard uzorkom. A za sve one kojima je udobnost i praktičnost na prvom mestu, tu su niz neodoljivih modela sa niskom i stabilnom "kitten" potpeticom u duhu 90-ih i ranih 2000-ih, koji izgledaju veoma modno osvešćeno i stilski. U nastavku donosimo nekoliko trendi modela iz aktuelne high street ponude koji su nam odmah privukli pažnju.

ZARA Cipele na štiklu za proslave i venčanja

 Bonus video

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks

Izvor: Wanted A.N.