KRALJICA MODNOG MINIMALIZMA: Anđelina Džoli efektan stajling upotpunila tašnom bezvremenskog dizajna 

Glumica Anđelina Džoli postala je prepoznatljiva po minimalističkom modnom stilu.

Shutterstock

Anđelina Džoli je svoj nekad buntovni način odevanja uspešno zamenila modnim minimalizmom uvek pleni poglede gde god se pojavi. Paparaci su je snimili prilikom šetnje s ćerkama Zaharom i Vivjan, a za tu priliku ostala je verna svom minimalističkom stilu.

Prema mišljenju mnogih jedna od najepših holivudskih glumica zadivila je ponovo sve svojim efektnim, i detaljno osmišljenim dnevnim izdanjem u kojem je izgledala bez greške.

Anđelina je lepršavi beli top i zanimljive crno-bele pantalone širokih nogavica spojila s trendi kaputom klasičnog dizajna i ravnim sandala  smeđih tonova.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da su modni detalji ključni za svaku kombinaciju, dobro zna i slavna glumica koja je ovaj casual stajling podigla prelepom kožnom tašnom u neutralnoj bež boji, a koju bi bez sumnje svaka žena poželela u svoim garderoberu.

Reč je o statement torbi od najfinije kože koju izrađuje renomirani italijanski brend Loro Piana, najpoznatiji po luksuznoj odeći od vune i kašmira.

Brend postoji od 1924. godine, a torba pod nazivom Sesia  savršen je modni dodatak bezvremenskog dizajna koji će bez sumnje upotpuniti svaki stajling.

Inače, torba Sesia razvijala se dve godine, a za izradu jedne potrebno je 12 dana i na njoj radi i do 20 majstora. Sva proizvodnja je u Italiji, a koriste se materijali u rasponu od teleće kože do kože aligatora.

Anđelina je svoju kombinaciju upotpunila i bež kaputom koji je must have i ove sezone.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, u poslednje vreme imali smo priliku da Anđelinu viđamo u sjajnim modnim odabirima. Džolijevu nazivaju i kraljcom minimalizma, zbog odabira savršenih bezvremenskih komada.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia