2022. PREUZIMA NAJVEĆI PROŠLOGODIŠNJI TREND: Efektan kaput Jelene Karleuše pronaći će se i na vašoj šoping listi

Jelena Karleuša povodom objavljivanja nastupa za Novogodišnju noć 2022. godine pojavila se u trendi kaputu zebra printa.

ATA Images

Izgleda da dobro ukombinovan animal print nikada ne izlazi iz mode, pa će tako i ova zima biti u znaku ovog modnog trenda.

Pevačica Jelena Karleuša juče je sa svojim koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jovanović u Narodnoj skupštila objavila vest da će proslavu Nove 2022. godine upriličiti nastupom.

Tom prilikom ponela je kaput zebra printa i demonstrirala kako jedan komad može klasičnu crnu kombinaciju da učini razigranom.

S obzirom na to da voli da dominira i da demonstrira snagu, zebra joj definitvno pristaje više, u odnosu na monohromatsko izdanje.

Instagram 

All black look koji se sastojao od plisane kratke haljine dugih rukava, mrežastih čarapa i definitvno najvoljenih Versace cipelaTamare Kalinić i Irine Šajk, uspela je da razbije jednim vrednim komadom - zebrastim kaputom.

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko je veliki protivnik prirodnog krzna, pa i bilo kog oblika stradanja životinja zarad ljudske upotrebe, ali zato obožava da nosi animal print.

Ovaj print se izjalovio u masi još prošle zime, ali ostaje i ove jer njegova praktičnost kombinovanja na bezbroj načina, da li kroz modne aksesoare ili odevne komade je neodoljiva.

U nastavku pogledajte kako Jelena Karleuša nosi jedan od najmodernijih printova sezone:

ATA Images/Antonio Ahel Jelena Karleuša nosi zebrasti kaput