KENDAL DŽENER IMA SJAJNE PREDLOGE ZA SAVRŠENE JESENJE STAJLINGE: Možda je "kupila" karijeru, ali stil joj ne manjka

Kendal Džener ne važi bez razloga za jednu od najbolje stilizovanih manekenki

Profimedia

Hladni jesenji dani su stigli, ali to nikako ne znači da naše raspoloženje treba da se pokvari, kao i da ne treba da biramo moderne i lepe stajlinge.

Slavna manekenka Kendal Džener ima sjajne predloge za dnevne stajlinge koje je prezentovala na ulicama svetskih metropola.

Ukoliko vam se dopada njen stl, možete baš kao i Kendal kombinovati slatki džemper u braon nijansama, sa omiljenim farmerkama i kožnim čizmama. Kada je reč o modnim dodacima birajte braon torbu sa kroko efektom i naočare za sunce u crnoj boji.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za cool stajling Kendal bira i kožne komade koji su ove sezone ponovo u trendu. Kao što smo već pisali, braon boja je boja sezone, a o njoj nije odolela ni manekenka. 

Iako se susreće s komentarima da je manekenka koja je "kupila" karijeru, ne možemo a da se ne složimo da modu drži u malo prstu. Ona se rado igra sa printovima, ali vešto ih kombinuje, a njene predloge za jesenje stajlinge pogledajte u galeriji:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Trendi zimska izdanja Kendal Džener.