HALJINA KOJA JE I OVOG LETA HIT: Mina Milutinović ima predlog u kom ćete se osećati kao KRALJICA

Jedna od najlepših srpskih manekenki, Mina Nedović, nosi definitivno već najtraženiju haljinu koja će sigurno biti hit leta, sudeći po modnim influenserkama koje je već uveliko nose.

screenshoot/instagram

Manekenka Mina Milutinović važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih devojaka na našim prostorima. Na njenom Instagram profilu često viđamo fotografije kako uživa i putuje sa svojim suprugom, košarkašem Nemanjom Nedovićem, ali ono zbog čega se najviše zadržavamo na njenom profilu su upravo Minini autfiti.

Komadi koji dominiraju njenim stajlinzima su klasični i svedeni, a lako je zaključiti da je Mina pobornica minimalizma. Veoma obraća pažnju na detalje, te svaki svoj look začini statement komadom nakita i dobrim naočarima za sunce.

Manekenka Mina Nedović je na Instagramu pokazala model haljine koja preti da bude vodeći trend i ove letnje sezone. Haljina ima izreze na struku, potpuno je pripijena uz telo, a ona je odabrala model u boji maslina.

screenshoot/instagram 

Mina je trendi komad stilizovala savršeno – uz slamnati šešir, sunčane naočare i zlatan, minimalistički nakit. To su svi aksesoari koji su vam potrebni da biste i na letovanji izgledali šik i moderno.

Iste i slične modele cut-out haljina možete pronaći i kod nas, a u galeriji ispod pogledajte i gde! 

Print screen / Stradivarius, printscreen/ bershka Cut-out haljine