Poznata domaća glumica Jelisaveta Orašanin ne prestaje da iznenađuje svojim modnim izdanjima koja su od glave do pete sklopljena po poslednjem trendu, te nimalo ne čudi da je mnogi rado uzimaju za primer odlično obučene žene.

I dok je ceo svet zaluđen modelom farmerica širokih nogavica, Jelisaveta nosi model kakav još nismo imali prilike da vidimo, ili nam je promakao.

Reč je o modelu svetlog džinsa ravnih nogavica i niskog struka koji krase cut out detalji na nogavicama. Reč je o proštepanim krugovima koji su asimetrično postavljeni tako da nimalo ne izgledaju vulgaro, čak naprotiv vrlo odaju šik i ležeran vajb.

Jelisaveta Orašanin u trendi farmerkama.
Instagram 

U moru sličnih modela farmerki koji će obeležiti proleće 2022, Jelisaveta je došla kao pravo osveženje i inspiracija da izađemo iz zone komfora i oprobamo se i u sasvim kežual modelu.

Ukoliko želite da se vaš outfit sastoji od komada koji su po poslednjem trendu, poput Jelisavete, onda se opredelite na farmerke sa cut out detaljima na nogavicama.

Kad je su u pitanju farmerke, već neko vreme fokus je na modelima koji su opušteniji i mogli bismo reći 'anti-skinny', dakle, poželjno je da su nogavice šire, a struk niži ili viši, u zavisnosti od vašeg stila odevanja.

Jelisaveta Orašanin u modernim farmerkama sa iscepanim nogavicama.
Instagram 

Majice i košulje najbolje izgledaju kada su uvučene u ovakav model farmerica, kao i sve varijante koje uključuju farmerke. A ukoliko ih kombinujete sa nešto elegantnijim komadima, poput svilene bluze ili topa s falticama, stajling možete upotpuniti kaišem ili slingback cipelama.

Da Jelisaveta s razlogom važi za jednu od najstilizovanijih žena sa glumačke javne scene govore i fotografije u nastavku:

Instagram Farmerke Jelisavete Orašanin su pun pogodak ukoliko planirate sledeću kupovinu!