Osim što je mnogi smatraju jednom od najboljih pevačica na našim prostorima, Severina je isto toliko puta dokazala da se nalazi u samom vrhu i kada su moda i stil u pitanju.

Tako će se i mnoge dame koje nisu ljubitelji elegantnih, šljokičavih haljina ugledati na Severininu inspiraciju ultra trendi metalik pantalona.

I pored kožnih pantalona koje bismo rado pozajmile, Severina je ovoga puta dokazala da je jedna od retkih koja ume da iznese komade na koje se mnogi ne bi usudili.

Pevačica je u poslednje vreme fanove na Instagramu često častila modnim izdanjima u metalik pantalonama, a poslednje u kolekciji su ove u plavoj boji koje je kombinovala uz korste i elegantne salonke.

Kako bi ostala u ekstravagantnom stilu, na sve to je ponela i kaput animal printa u plavoj boji.

Na jednom od svojih prethodnih nastupa, led je probila crvenim metalik pantalonama koje su na pravi način donele njen prirodni seksepil do vrhunca.

Ipak, debitantske metalik pantalone sijaju u više boja, a pevačica ih je s lakoćom kombinovala u rokerskom fazonu sa crnom majicom i kožnim masivnim kaišem. Boje sa salonkama uparila je sa bojama na pantalonama i tako inspirisale mnoge dame na izlazak iz komfor zone jednoličnih crnih haljina i prelazak u ekstravagantni, ali efektni stil za najluđu noć u godini.