Jedna od naših najpopularnijih influnserki, Dunja Jovanić proslavlja svoj 32. rođendan u jednom prestoničkog restoranu, a za tu priliku odabrala je fantastičnu slip haljinu sa leopard printom koja joj je savršeno pristajala i kojom je, potpuno zasluženo opravdala titulu modne ikone.

Svoj rođendanski dan započela je podsećanjem na sve one lepe trenutke koji su joj obeležili prethodnu godinu, a slobodno možemo reći da je poslednjih meseci i te kako imala zbog čega da se raduje.

Pored divnih i neprocenjivih trenutaka sa porodicom i prijateljima, Dunja je izdvojila i svetle momente iz svoje karijere, kao što je nastanak njenog brenda "Bebe", i lansiranje kampanje, kao i Elle nagrada za influensera godine.

A onda nas je Dunja povela na rođendansko spremanje za proslavu.

Dunjin izbor za rođendansku frizuru bila je visoka punđa sa dva uvijena pramena spreda.
pritnscreen/instagram 

Lepa influenserka ostala je verna prepoznatljivom nude mačkastom look-u, a ovog puta izbor za slavljeničku frizuru bila je visoka punđa sa dva uvijena pramena napred.

I onda, šah-mat za kraj. U velikom stilu, Dunja se odlučila za najpopularniji dezen sezone i slip haljinu koja joj je stajala kao salivena.

Dunja Jovanić za proslavu rođendana izabrala je slip haljinu sa leopard printom.
prinbtscreen/instagram 

Naravno, ovo nije prvi put da nas je Dunja oduševila izborom. Tokom prethodne godine više puta nas je ostavila bez daha svojim autfitima i veoma često inspirisala, te smo rešili da izdvojimo neka od njenih najlepših izdanja po mišljenju W! redakcije.

Sigurni smo da nas sa njene strane sjajni modni odabiri tek čekaju, ali do tada pogledajte neke od njenih najatraktivnijih modnih kombinacija kojima ni najveći stručnjaci ne bi mogli da nađu manu:

screenshoot/instagram, pritnscreen/instagram Pogledajte neka od najlepših modnih izdanja Dunje Jovanić.