Džulijan Mur je glumica koja nikad nije napravila modni promašaj kako na crvenom tepihu, tako ni u privatnom životu.

Legendarna šezdesetogodišnja glumica, uočena je pre dva dana na setu za snimanje najnovijeg filma “Sharper” u Njujorku.

Pored trendi kombinacije koje su glumici skinule barem nekoliko godina sa lica, nismo mogli a da se ne zapitamo - kako joj to uspeva za rukom u sedmoj deceniji života?

Obzirom da je isti dan ponela čak 3 kombinacije koje nemaju apsolutno ništa zajedničko, sem odličnog modnog ukusa, zapitali smo se koji je najviše pristaje ženi njenih godina.

Po svemu sudeći izgleda je je sve u načinu odevanja.

Look #1

Satenska suknja u krem boji + pleteni džemper

dzulijan mur u krem kombinaciji
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Nosivi krem monohormatski look začinila je kamel blejzerom, koji je prebacila preko ramena, i antilop čizmama. Najtraženija torba na svetu Hermes Birkin, takođe je deo ovog outfita za 10-ku, a kako bi donela dramatičan izraz ovom stajlingu ponela je i Chanel naočare za sunce.

Look #2

Klasično odelo ravnog kroja

dzulijan mur u klasicnom crnom odelu
Jose Perez/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je poznata kao neko ko retko odstupa od klasike. Ovoga puta odlučila se za njenu sportsku varijantu sastavljenu od - crnog odela ravnog kroja, bele košulje i belih patika.
Ni ovog puta nije propustila modni detalj u vidu naočara za sunce – crnih lenonki, koje su dodatno doprinele ležernom izgledu celokupnog stajlinga.

Look #3

Trenerka i patike

dzulijan mur u trenerci
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Teško je bilo zamisliti Džulijan Mur u trenerci, ali i to smo sada videli. Osim što je ovo mnogima omiljeni udobni komad, on čini i da izgledate bar nekoliko godina mlađe. Hajde, iskreno, koliko biste godina dali Džulijan u ovom outfitu?

Osim što modnim kombinacijama briše godine sa lica, isto čini i sa minimalno šminke koju obično čine prozračno rumenilo, svetlucavi ruž i jedan sloj maskare.