Krajem devedesetih, malo ko je mogao ostati imun na scene sa Karmen Elektrom u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu u "Čuvarima plaže".

Žene su joj zavidele, muškarci obožavali, a slavna glumica je, slobodno možemo reći, bila oličenje seksipila i lepote tog vremena.

Sa druge strane, često su govorili da ovu damu nije krasio preterani glumački talenat, već da je samo zahvaljujući lepoti i raskošnim oblinama dobijala uloge. Njenu karijeru obeležili su skandali, ali i afere sa mnogobrojnim poznatim muškarcima, a to sve opisala je u svojoj biografiji.

Iako je nekad suvereno vladala svetskim šou biznisom, danas nije toliko uspešna. Međutim, dobar izgled, iako se bliži šestoj deceniji života, ne može joj se osporiti.

Nedavno je okačila snimak u narandžastom bikiniju i oduševila pratioce izvajanom figurom i mladolikim licem.

Podsetimo, glumica je pre dve godine dospela u fokus javnosti posle duge pauze kada je objavila čitav niz fotografija na kojima je doslovce kao od majke rođena, a čak nije ni sakrila intimne delove tela. Karmen je na tim fotografijama pozirala u svim uglovima, pa smo imali prilike da bacimo pogled na njene bujne grudi, ali i savršeno izvajanu zadnjicu, te struk i zategnute noge.

Takođe, pre nekoliko godina izdala je priručnik "How to be sexy" kako bi pomogla ženama da zavole sebe i svoje telo.

karmen elektra
printscreen/instagram 

"Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene", rekla je ona tada.

Karmen je našla još jedan način da podstakne dame da budu seksepilnije - lansirala je kolekciju donjeg veša koju je kreirala tako da svaka žena pronađe nešto što baš njoj odgovara.

"Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje", zaključila je ona.

Atraktivna 49-godišnjakinja u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Ona je nakon toga završila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a ovaj odnos potrajao je tri godine. Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove nevere. Nakon ovog ljubavnog brodoloma pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je pak raskinula 2013. godine. Od tada o njenom ljubavnom statusu se više ništa ne zna. Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/youtube Karmen Elektra