Pevačica Severina Kojić ne prestaje da oduševljava pratioce na Instagramu svojim fotografijama u glamuroznim modnim kombinacijima.

Svoju ljubav prema komadima sa dizajnerskim potpisom splitska pevačica ne krije godinama, a novom haljinom, koja je mnogima zapala za oko, to i dokazuje.

Severina je ljubiteljka domaćih dizajnera čije kreacije koje pretežno nosi u privatnim trenucima, ali i na sceni. Posebno joj se sviđaju ženstvene i upečatljive haljine Matije Vuice.

Nedavno je podelila na svom Instagram profilu i kombinaciju s nastupa u Crnoj Gori koji je održala krajem avgusta ove godine, a na kojem je nosila kreaciju hrvatske dizajnerke.

Severina je blistala u takozvanoj „goloj“ haljini bez rukava koja ostavlja utisak da je osoba koja je nosi potpuno naga, prekrivena samo detaljima na intimnim delovima.

Pevačica je izabrala svetloplavi model mini kroja napravljen od prozirnog materijala koji je razotkrio njenu vitku figuru.

Haljina bez rukava je bogato ukrašena detaljima u obliku cveća, kao i mnogobrojnim cirkonima i perlicama, ali i resicama koje su stvorile zanimljiv kontrast na porubu haljine.

Specijalnu kreaciju uparila je sa srebrnim sandalama, a izdanje je zaokružila s nekoliko umerenim komadima nakita.