Poznato je da Senida ima vrlo prepoznatljiv stil pa je samim tim često inspiracija drugima kada su u nedoumici ili potrazi za novim idejama. Ipak, njena moć transformacije je neverovatna, a ono što je još interesantnije jeste što njoj sve dobro stoji.

Dugi kaputi, široke pantalone, sakoi specifičnih krojeva i platneni šeširi pali su u zaborav kada je ponela jedan od vodećih trendova sezone- marama u formi top majice.

Ove sezone određene komade volimo da kombinujemo na pomalo drugačiji način, a marama u formi topa je jedno od sjajnih predloga za letnji šik izgled.

Uparuje se isključivo sa visokim strukom, širokim pantalonama i šortsevima i uglavnom sa ravnim sandalama i papučama, a sve zajedno daje utisak da se jednog dana ista marama može nositi oko glave ili umesto kaiša, a već sledećeg umesto majice.

screenshoot/instagram Senida u marami u formi topa

Iako postoji nekoliko varijanti kako maramu možete vezati kako biste dobili top, Senida se odlučila za model trougla.

On je ujedno i najvoljeniji model od svih, a tome su u mnogome doprinele i r'n'b pevačice sa početka 2000-ih čiji je to bio zaštitni znak. Danas je, ipak, evoluirao od Levi's marame na one od svile i sa bine se preselio i na modne ulice, ali i prve redove nedelja mode, ali i dalje sa upečatljivim printom.