Nemanja je upravo radeći u jednom italijanskom restoranu došao na ideju samostalnog pravljenja sveže testine, pre nešto više od godinu dana.
Kako kaže, kao i u svakom biznisu na početku je bilo teško, ali kada ste okruženi ljudima koji vas podržavaju i razumeju vašu vizu, onda sve postaje mnogo lakše. Posao mu se razviotri puta više od samog početka.
Testeninu Marco Polo prave od durum semolina brašna koje sadrži visok procenat proteina što igra veliku ulogu u teksturi paste. “Kada bojimo pastu, to su isključivo prirodne boje koje dobijamo od spanaća, cvekle, kurkume ili sipinog mastila. Jasno se razlikujemo od drugih proizvođača time što je naša testenina sveža i kao takva se dostavlja na kućnu adresu. Kvalitet nam je uvek na prvom mestu”, ističe Nemanja.
Ime brenda su dali po velikom trgovcu i istraživaču koji je iz Kine doneo testeninu i Italiju, dodaje on. “Postoje teorije da je testenina bila u Italiji još pre Marca Pola ali njegova priča je daleko interesantnija.”
5 namirnica koje brže tope masnoće na stomaku: Plan ishrane obećava smanjenje struka za 18cm za 6 nedelja
Kako uštedeti u supermarketu? Planiranje, skriveni popusti i kuponi - 8 saveta koji će vam napuniti džepove
Bela Hadid snimila video kako postiže prirodan izgled šminkom: Sve nanosi prstima, a u ovome je glavna caka
Najbolja krema sa kolagenom: Briše tragove starenja i bore u trenu i idealna je za sve žene iznad 25 godina
Ovih 9 džempera odgovara svim ženama sa većim grudima: Moderni krojevi u kojima se osećaju ugodno ceo dan