Bilo da ih nosimo u poslovnim ili pak u casual prilikama, jedno je sigurno – ljubav prema klasičnim košuljama uvek je postojana. Postoji nešto jako seksi u tom basic modnom komadu koji se iz muške garderobe s godinama preselio u žensku te postao sastavni deo naših outfita.

U tonovima vedrog ili pak ponoćnog neba, bele i plave košulje su elegantne, stylish i bezvremenske pa ih se uvek isplati imati nekoliko u ormaru. Srećom, toga su svesni i domaći dizajneri koji su police svojih brendova ispunili prelepim prolećnim modelima.

Činjenica je da će svaki outfit podići na potpuno nov nivo i dati tu posebnu "klasičnu" notu, ali ukoliko zaista želite da ukradete sve poglede, predlažemo vam unikatne modele domaćih dizajnera koji garantuju da nećete ostati neprimećeni, a rađeni su i tačno po vašim merama.

Roberto Baressi

Moj krojač

Millimeter

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted A. N.