Kombinovanje modnih dodataka koji izgledaju chic je trik koji uvek možemo da iskoristimo. Biserni nakit, elegantan kaiš ili dobar par naočara za sunce učiniće modnu kombinaciju za lestvicu boljom. Farmerke ili široke pantalone, basic top, bele košulje i jakne i kaputi u zimskom periodu najlakše je upotpuniti i učiniti luksuznijima chic modnim aksesoarima. Dobro odabrani modni dodaci i najjednostavniji outfit mogu ga momentalno podići na viši nivo, a najbolje je što smo ih našli kod domaćih brendova po odličnim cenama.

Moderan biserni nakit

Biseri su vrsta nakita uz koji svaki outfit izgleda luksuznije, a ove sezone vidimo pomake sa klasičnih verzija bisernog nakita, jedinstvenih oblika i u kombinaciji sa lančićima i drugim materijalima. Minđuše, ogrlice i narukvice divno će upotpuniti jednostavnije odevne kombinacije, posebno monohromatske.

Zaobljeni modeli torbi

Elegantna torba na ramenu je odličan i trendi dodatak koji u trenu podiže jednostavnu modnu kombinaciju, posebno ako ima detalj kao što je zanimljiv print ili drška.

Chic kaiš/ pojas

Bez obzira da li birate uže ili široke modele, kaiševi su svakako jedan od dodataka koji zaokružuju izgled. Čak i najjednostavniju kombinaciju bele majice i farmerki transformisaće u prefinjeniju, posebno ako izaberete pojas sa elegantnom kopčom ili dodatkom torbice.

Sunčane naočare sa kockastim okvirima

Naočare za sunce uopšte, ne samo one sa kvadratnim okvirima, učiniće svaku odeću kul, ali kvadratni okviri su trenutno veoma popularni i odličan su svež dodatak outfitu.

Svilene marame

Šalovi i marame od mekih svilenih i satenskih materijala mogu se nositi u vintage stilu, poput Audrey Hepburn, ili vezati u chic čvor oko vrata za dašak francuskog stila. Posebno će impresivne biti marame i šalovi sa zanimljivim šarama.