Glinka

Glinka saksije su izrađene ručno tehnikom oblikovanja gline na točku i ofarbane kvalitetnim ekološkim bojama. Ljubav, vreme i trud uloženi u izradu svake pojedinačne Glinke je čine jedinstvenom i posebnom. Moderan dizajn i široka paleta boja čine da se Glinke savršeno uklapaju u različite enterijere.

Sunny pots

Ukoliko, pak, preferirate betonske saksije onda su Sunny pots baš za vas. Različitih oblika, reljefa i obojenih detalja, ove saksije predstavljaju pravi moderan detalj enterijera.

Drvene saksije

Ručno rađene drvene saksije oplemeniće prirodnom atmosferom svaki enterijer. Pravougaone, okrugle, kockaste - ove saksije prave se od oraha, graba, hrast, jasena.

Teofan Ilić 

Ovaj mladi, akademski slikar i skulptor pravi i genijalne saksije za cveće. Lobanje, antičke boginje i božanstva... Sve to ulazi u opus dela Teofana, čije saksije predstavljaju pravu ekstravaganciju.

UrbiGo

U pitanju je nešto drugačiji tip saksija - prva srpska pametna bašta, tačnije, saksija za cveće koja je putem app-a povezana sa tvojim telefenom i uz pomoć kog možeš kontrolišeš bašticu. Samozalivanje, saveti, samo su od nekih funkcija UrbiGo-a.