Sofi kozmetika

Sofilokalni brend kozmetike u svom asortimanu ima tri vrste balzama za usne. Čokolada, koji se sastoji od kakao pueta i ulja pšeničnih klica, Menta i Vanila koji se sastoji od pčelinjeg voska uz dodatak bademovog ulja i kakoa putera.

All Nut 

All Nut balzam za usne neguje, štiti i omekšava suve usne. Upakon je u Zero waste papirnu ambalažu. Shea puter omekšava usne, štiti od vetra i štetnih UV zraka. Ima snažno regenerativno delovanje zahvaljujući svom sastavu i bogatstvu vitamina koje sadrži. Beli pčelinji vosak u kombinaciji sa Shea i kakao maslacem snažno štite usne od vetra i UV zraka.

Koozmetik 

100% prirodni Koozmetik balzami za usne u pet različitih ukusa (vanila kokos, mandarina, jagoda, čokolada, dinja i cimet) koji usne čine nežnim, mekim, hidriranim i neodoljivim. Ne sadrže sastojke kao što su vazelin, beli vosak, mineralno ulje i druge supstance koje daju privremeni osećaj masnoće i mekoće usana. Takođe, ne sadrže ni mentol, kamfor, aluminijumske soli i alkohol koji pružaju osećaj svežine, ali ostavljaju usne suvljim kad ispare, što nas tera da iznova i iznova koristimo proizvod stvarajući zavisnost.

Beauty Bar lotions & potions  

Ovaj lokalni vemp kozmetički brend definitivno ima najkul ambalažu i fotke, kao da je svaki dan Noć veštica. Napravljeno od prirodnih sastojaka, ono štiti i brzo regeneriše usne.

Freshka gora

Medeni balzami za usne Freshke gore, sa ukusom čokolade, vanile i cimeta efikasno će negovati vaše usne i tokom ovih hladnih dana.