Dr Wolfin

Kako navode na svom instagramu, u pitanju je prirodna kozmetika visoke efikasnosti, namenjena savremenoj ženi. Inspirisane lepotom i potvrđene naukom, u asortimanu ovog brenda nalaze se: antiaging kreme, serumi, te kreme za osetljivu kožu.

Freshka gora

Ovaj brend nudi prirodnu, ručno rađenu kozmetiku za telo i lice. Svi proizvodi su na biljnoj osnovi: hidratantne kreme, mleko za telo, melemi, sapuni, paste za zube, dezodoransi, šamponi...

Koozmetika 

KOOZMETIK proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz svih krajeva sveta, po specijalnoj recepturi i najvišim standardima proizvodnje. Pakovani su u zdravoj, funkcionalnoj i svedenoj ambalaži od 100% recikliranog papira, koja čuva kvalitet proizvoda, navodi se na njihovom sajtu. U ponudi imaju balzame, serume, kreme, tonike, šampone, dezodoranse, itd.

Beauty Bar lotions & potions

Pored prekul estetike, ovaj brend nudi i kvalitetan sadržaj! Cotton Candy puet za telo, balzam za usne, pilinge za telo i usne, sprej za telo...

 All nut

Pored proizvoda za negu lica i tela (ulja, sapuni, kreme, šamponi...), ovaj brend u svojoj ponudi ima i jestive proizvode - sirće od kupine, šljive i maline, brašno od lešnika, koštice kajsije... Takođe, redovno organizuju i radionice u svojoj radnji u Belgrade design districtu.

Takođe, obavezno čekirajte i Sofi kozmetiku i Hygge.