Loha

U pitanju je havajska klopa koju možeš da naručiš preko servisa za dostavu hrane. Iako ne postoji fizički restoran, ova hrana je toliko ukusna da smo je morali uvrstiti na listu. Na meniju se nalaze različite činije hrane, poput Maui sunset. On sadrži: losos, sushi pirinač, mango, adamame nar, avokado, miso sos, kokos listiće.

Thai Zone

U pitanju je prvi restoran tajlandske hrane u Beogradu i nalaze se na dve lokacije. Na meniju se nalaze starteri, supe, obrok salate, piletina, svinjetina, riba, itd. I sve naravno spremljeno na tradicionalni tajlandski način. 

Marukoshi 

Ovaj prvi, pravi japanski restoran u Beogradu nudi tradicionalna jela zemlje izlazećeg sunca: miso supu, shio ramen, tonkatsu, ali i različite deserte, te sake i pirinčano pivo.

Persijski princ 

Svu raskoš iranske kuhinje otkrićete u restoranu Persijski princ. Ova kuhinja prožima tradiciju Irana sa uticajima Levanta, grčke, turske pa i ruske kuhinje sa jedne, te Indije i Pakistana sa druge strane. Tako su na meniju različita mesa sa ljutim, kiselim i slatkim ukusima, te deserti poput nama dobro poznate baklave.

Tepuy

U pitanju je restoran brze venecuelanske i karipske hrane. Tu su dugokuvana cepkana junetina, platanos (zelene banane), empanadas... Među najpopularnijim jelima je Arepa Pabellon – topla hrskava kukuruzna arepa s nadevom od dugo kuvane cepkane junetine, crnog pasulja, prženog seckanog platana i rendanog sira.