Submarine

Na dve lokacije u Beogradu nalazi se Submarine burger bar. Ultra kvalitetno meso, uvek sveže zemičke, kraft pivo i preukusni krompirići, ali i deserti. Sve ovo naći ćete u Submarine-u.

Fat Boys 

Simpatičnog naziva i urbanog enterijera, Fat boys bar nudi, pored savršenih burgera i krilca, sendvič sa ćuftama, onion rings, kesadilje, itd.

Burger house 

Jedan od najstarijih burger barova u Beogradu, ima bogat meni. Od burgera zbog kojih svima polazi voda na usta, do specijalnih pomfrita, sendviča i slatkiša.

Intergalactic diner

Poput scenografije za Tarantinov film, Intergalactic predstavlja kosmičko iskustvo. Od burgera posebno izdvajamo: SPACE MADNESS - grilovana junetina, sveža rukola, kamember sir, sveža slatka kruška, grilovana pančeta slaninica, dižon senf sa zrncima slačka i belim vinom.

Burgos  

Klasični, američki, srpski, meksički, kineski, you name it! Burgos nudi najrazličitije ukusne burgere, kao i salate, šejkove. Prijatno!

Katarza

Burger bar koji se nalazi u Borči, Katarza, ima fenomenalnu klopu. Burgeri sa 100% junećim mesom su izvrsni - posebno srpski, koji je obogaćen kockicama pršute i vinjakom 5. Pored burgera, na meniju se nalazi bifteci, New York strip steak, taljatele, miročki sir, itd.