NAJSAVRŠENIJI OBLIK: Dunja Jovanić sledi savete KRALJICE OBRVA Anastasia Beverly Hills za prirodan izgled

Prateći ove savete naučićete da nacrtate obrve tako da vam svi pozavide.

Instagram

Lepo oblikovane obrve nisu samo trend današnjice. Decenijama unazad se govori o tome kako ističu lepotu lica. Dobro nacrtane obrve mogu istaći crte vašeg lica, a kao što vidite nije slučajnost što su obavezni deo svakodnevne šminke.

Danas su moderne guste i istaknute obrve, koje vizuelno daju volumen licu. Nema potrebe da dodatno docrtavate obrve ukoliko imate tamnu kosu i samim tim prirodno jači pigment obrva, dovoljno je da ih samo malo začešljate i postavite na svoje mesto.

Influenserka Dunja Jovanić nas je jutros na InstaStory-u obradovala videom sa super brzim i jednostavnim savetima kako da vamobrve izgledaju savršeno za sve prilike, a najvažnije one dnevne.

Za trendi obrve potreban vam je gel za obrve u tubici i četkica za raščešljavanje obrva, tzv. spoolie četkica. Gel za obrve koji ona koristi je Anastasia Beverly Hills koji je, po njenom mišljenju, zaslužan za obrve koje nikada nisu izgledale lepše i stilizovanije.

anastasiabeverlyhills.com 

Za početak, uzmite malu količinu gela uz pomoć spoolie i zaližite obrve na gore, a zatim ih izravnajte u regularnom smeru rasta obrva.
Trik koji je Anastasia otkrila jeste da uz pomoć ravne špatulice pritisnete obrve i fiksirate ih na svoje mesto kako bi dugotrajnije održale oblik.
Dok se gel još uvek nije osušio, popunite praznine olovkom za obrve iscrtavajući ih kao dlačice u smeru rasta iii...Voila! Dobili ste najtrendiobrve!

Instagram 

Dunja se osvrnula na simetriju obrva i našalila da se ona najbolje vidi kada se pogledate u retvorizor u kolima, ali setimo se da savršeno proporcionalna osoba ne postoji!

Zašto se prirodne obrve toliko razlikuju? Prvenstveno mimika, strana lica na kojoj spavamo i prirodna razvijenost facijalnih mišića, određuju koliko će naše obrve biti slične, odnosno različite. Što bi Dunja rekla, obrve treba da izgledaju kao sestre, ali sigurno ne kao bliznakinje.