Škotska ljubavna veza s džinom poslednjih godina je dostigla vrhunac, a nedavno se pojavio sasvim nov princip, takozvani džin spa, namenjen svim čulima.

Otvorivši svoja vrata prošlog meseca, takozvani Gin Spa u Glazgovu u Škotskoj postao je potpuno nov centar posvećen u potpunosti biljkama povezanim sa ovim omiljenim napitkom. Ako mislite da je reč samo o tome da vam se po dolasku tutne u ruke čaša džina, nije tako.

Kad uđete u džin spa, očekuje vas čitav niz tretmana – uključujući tretmane za negu lica, manikir, pedikir, masažu leđa i refleksoterapiju – s proizvodima nadahnutim biljkama, piše 24 sata.hr.

A najbolje je što su svi tretmani prilagođeni vašem tipu kože i tome kako posle želite da se osećate. Ako biste, recimo, da malo živnete i osećate se aktivno, onda je za vas masaža koja sadrži klinčić, bergamot, lavandu i eukaliptus.

Ili biste možda da se prosto osećate srećno? Onda izaberite manikir s roze grejpom, limetom i bergamotom. Naravno, putovanje ne bi bilo potpuno bez čaše stvarnog džina, tako da je dodatni plus to što se tamo nudi mnoštvo besplatnih džin koktela.