Nema sumnje da su, kada je reč o manikiru, svetle boje trenutno gotovo jedine koje se traže u salonima, što nije ništa čudno. Osim što čine da šaka izgleda elegantnije i urednije, a sama koža ruku vizuelno mlađe, u isti mah dobro izgledaju i na dugim i na kratkim noktima.

Određene boje mogu da učine i da sama ploča izgleda duže, kao i da vizuelno izduže prste, što je upravo slučaj sa bojom koju nosi i naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji - Teya Dora

Teya Dora sa sivim noktima
JESSICA GOW / AFP / Profimedia 

Milky nijansa sa hladnim podtonom, koja iz daljine izgleda gotovo smokey, savršen je odabir za one koji vole neutralne i mlečne tonove. Teya je otišla korak dalje, te je kombinuje uz ovalni oblik noktiju koji izdužuju još više. 

Mlečne nijanse svakako su veliki hit i ove godine, a Teya Dora je svemu dodala i mali twist, što je samo doprinelo atraktivnosti ovog "dimnog" manikira. 

Sedefasti, hrom detalji i sivkasti pod ton sa dodatkom ljubičaste, samo su učinili njene šake elegantnijim, a ovalni oblik izdužio ih je i učinio pokrete gracioznijim. 

Teya Dora sa sivim noktima
tiktok/RTS Zvuk 

Kada se sve to uzme u obzir, ne čudi što je njen stil manikira jedan od najtraženijih, a mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom ukoliko se odlučite da rekreirate njene nokte ili tražite nešto slično. 

Boja:

Oblik + boja

Pročitajte još: ZNAMO KOJA DVA OBLIKA NOKTIJU SU NAJTRAŽENIJA OVOG LETA: Ovakav manikir VRIŠTI SKUPO i dobro izgleda uz sve boje lakova

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.