Već smo videli najavu nekoliko velikih trendova boje kose za toplu sezonu, poput mlečne blondy i Luj Viton brinete, a pevačica Emina Jahović priključila se summer ombre klanu ljubitelja.

To dokazuje i domaća pevačica Emina Jahović kao i mnoge poznate influenserke koje nisu odolele ovoj nijansi kose koja deluje tako elegantno i glamurozno.

Summer ombre već po svom nazivu asocira na toplo leto, a reč je o nijansi koja nudi predivnu ravnotežu između ledeno plavi i toplih, multidimenzionalnih tonova koji su savršeni za tople mesece ispred nas.

Ukoliko ste plavuša, ovu boju ćete lakše postići jer već na svojoj kosi posedujete svetle nijanse. Boje biste samo još trebale lagano dodati od sredine prema vrhovima kako bi se u kosi stvorila dubina i svi potrebni tonovi, dok bi proces do savršene boje u kosi kod brineta mogao potrajati jer se pramenovi stvaraju posvetljivanjem, a zatim toniranjem kako bi se nove nijanse uskladile s podtonom lica.

Pored toga što se ofarbala u trendi boju leta, Emina je malo i skratila kosu kojoj savršeno pristaju talasi koji do dodatno ističu prelaze u nijansama.

Emina Jahovićima novu boju kose za leto.
Instagram 

I dok neki misle da se Emina na ovu promenu odlučila isključivo zbog venčanja njenog bivšeg supruga Mustafe Sandala, drugi ne mogu poreći da joj je upravo ova boja dala dodatnu svežinu njenom već savršeno negovanom licu.