Novi trend u svetu boja za kosu oduševiće sve brinete. Fokus je na nijansi koju je londonski frizer Tom Smit nazvao "Luj Viton brineta", a inspirisana je luksuznom paletom boja koje su prepoznatljiv znak francuskog dizajnerskog brenda.

- Nadam se da neću dobiti nikakvo pismo od Luj Vitona, ali ću ovu nijansu braon nazvati "Luj Viton brineta". Izgleda bogato i luksuzno, prelepa je nijansa braon - rekao je on u svom TikTok videu.

Luj Viton boja kose Instagram/tomsmithhd

Kaže da koliko god da se približava proleće, ipak ćemo imati priliku da u svetu boja kose vidimo tamnije i toplije tonove. „Luj Viton brineta” je specifična po zaista bogatoj nijansi karamele, u kombinaciji sa jantarnim tonovima, i tu Luj Viton dolazi u fokus.

- Zamislite boju kožnih ručki na Luj Viton torbama koje su nošene, ali i pažene - kaže stilista o novoj boji kose, a popularnoj nijansi dodao je dosta sjaja, sa akcentom na zdravlje kose, piše Glamour. Boja ima onaj luksuzan, ali u isto vreme nonšalantan prizvuk koji je stvoren za proleće. Nudi glamur, ali je i veoma laka za održavanje.

Ova nijansa izgleda odlično kada se kombinuje sa tehnikom balayage pramenova jer kosi daje dimenziju, a stilista savetuje da umesto plavih i peščanih tonova izaberete karamel boju i ćilibarske tonove kako biste postigli željeni efekat.

Već smo imali prilike da vidimo neke slavne dame sa ovom nijansom, a već prošlog leta su je nosile Kamila Morone i Ešli Park, a njihova popularnost se nastavlja i ovog proleća.