Nikol Šerzinger još jednom je supela da ostavi pratioce bez teksta. Vatrena crnka koja je bila poznata po dugoj, divljoj kosi, a onda je nedavno odlučila da je vreme za ogromnu promenu.

Kosu je skratila na neodoljivi bob kom nisu odolele mnoge ovog proleća, međutim, čini se da Nikol ipak s vremena na vreme nedostaje dužina, te neretko nosi klipse.

Nikol Šerzinger prefarbala je crnu kosu u plavo.
Instagram 

Ipak, pevačica se sada odlučila na još ekstremniju promenu, te je svoju crnu kosu prefarbala u plavo. Nikol je svoj novi look otkrila na Instagramu, a priču je zaokružila i šminkom koja je, očigledno, inspirisana serijom "Euforija".

NAJZGODNIJU CRNKU NIKO NE PREPOZNAJE: Nakon nove promene frizure svi se pitaju da li ima išta da joj ne stoji Instagram/nicolescherzinger

Njena kosa na snimku deluje nešto duže nego kada ju je ošišala, a stilizovana je kao devedesetih - uz neobavezne talase i mokre krajeve zbog čega su joj mnogi poručili da izgleda poput sirene.

Komentari nisu izostali, a obožavatelji se mahom pitaju da li postoji išta što pevačici ne stoji, jer iako ju je teško bilo zamisliti sa svetlijom kosom, ovakva promena joj više nego pristaje. 

Doduše, nije još uvek poznato da li je u pitanju perika ili je promena trajna, ali ako je suditi po reakcijama, plava kosa je pun pogodak. Šta vi kažete? kako vam se dopada ova promena Nikol Šerzinger?

Nikol Šerzinger promenila je boju kose.
prtinscreen/instagram 

Pišite nam u komentarima i glasajte da li joj bolje pristaje plava ili crna kosa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!