Ovo proleće definitivno je u znaku bob frizure. Lako se stilizuje, pristaje svim tipovima kose, i najbolje od svega je što u trenutku "skida godine".

Zato i ne čudi što se i sve više poznatih odlučilo na drastičnu promenu imidža, a pored Džesike Albe, Džej Lo i drugih, sada se listi pridružila i jedna od najzgodnijih žena današnjice - Nikol Šerzinger.

Ona je na svom Instagramu podelila interesantan video i oprostila se od duge kose po kojoj je prepoznatljiva, a promenu su njeni pratioci dočekali sa oduševljenjem.

NI ONA NIJE ODOLELA NAJPOPULARNJEM TRENDU SEZONE: Nikol Šerzinger nosi frizuru koja u trenu smanjuje godine Instagram/nicolescherzinger

"Ovo je tvoj znak da isprobaš novu frizuru", napisala je pevačica u opisu videa. 

Ženskom delu pogotovo se dopala verzija sa loknama jer deluje lepršavo, veselo i tako romantično, a to veoma dobro zna i lepa Nikol.

Inače, za fantastičan bob Nikol može da se zahvali Dimitrisu Giannetosu, poznatom frizeru slavni, a neke od njegovih redovnih mušeterija su i Megan Foks, Sindri Kraford, Alesdandra Ambrosio i mnoge druge slavne dame.

Nikol Šerzinger odsekla je dugu kosu po kojoj je prepoznatljiva.
pritnscreen/instagram 

Ukoliko je ovo nešto što biste želele da probate, pogledajte u galeriji još neke varijante modernog boba koji će ovog proleća preplaviti ulice.

Instagram, Profimedia Bob frizura slavnih dama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!