Želite neku promenu u boji ili dužini kose, ali se plašite ishoda? Za popularnu bob frizuru uvlačite kosu u rolku i ogledate se u nadi da će vam to biti dovoljan povod da se osmelite na takav korak.

Ipak, koliko je tehnologija uznapredovala govore i ove aplikacije koje jasno pokazuju kako bi vam stajala nova boja ili dužina.

Ovo će svakako predstavljati olakšanje za mnoge devojke koje su morale da prolaze kroz komplikovan proces menjanja boje kose ili plakanja nakon šišanja.

U nastavku vam predstavljamo najtraženije beauty aplikacije za menjanje frizure i šminke:

ModiFace

besplatno za Apple i Android

Modiface je najpopularnija aplikacija za digitalnu transformaciju uz koju možete da isprobate kako bi vam stajala neka promena.

Probajte virtuelno potpuno novu boju kose, i to u samo par sekundi uz prijavu na Hair Colour opciju. Sve što treba da uradite je da priložite svoju fotografiju, izaberete željenu boju kose i vidite kako bi vam stajala.

Aplikacije za transformaciju kose i šminke su sve traženije među ženama.
Instagram 

Beautylish

besplatno za Apple i Android

Ova aplikacija je nalik na Pinterest, samo za bjuti preparate i trendove.

Uz nju možete da nađete najnovije trendove ulepšavanja, da saznate ključne trikove za šminkanje, ali i da kupite neki omiljeni proizvod.

Perfect365

besplatno za Apple i Android

Perfect365 je aplikacija koja nudi transformaciju na jedan klik. Važi za najbolju i digitalnom šminkanju i stilizovanju.

Uz nju možete da izgledate kao top-model na selfiju – ako vam je zanimljivo da eksperimentišete sa šminkom.

Hairstyle Magic Mirror

besplatno za Apple i Android

Ova aplikacija vam daje mogućnost da se igrate sa novim frizurama i bojama kose. S njom možete i da se našalite s drugaricom – da izmenite frizuru na njenoj slici i pošaljete joj.

Aplikacije za transformaciju kose i šminke su sve traženije među ženama.
Shutterstock 

Hair Cast

besplatno za Apple

Hair Cast daje vam savet kakva frizura bi vam najviše odgovarala u odnosu na vremenske uslove u vašem podneblju.

Uz ovu aplikaciju ćete znati šta je najbolje po vlažnom vremenu, šta kad dune košava, a šta za suvo vreme.

Hair MakeOver

besplatno za Apple

Uz aplikaciju With Hair MakeOver za samo minut možete da isprobate svakakve frizure. Odaberite fotografiju, izdvojte frizuru, spojte jedno s drugim i to je sve. Dobićete realnu sliku frizure koju god zamislite.

Hairstyle Lite

besplatno za Apple

Ova aplikacija nudi isprobavanje frizura i za žene i za muškarce. Postoji mogućnost i da proverite 15 besplatnih frizura u raznim dužinama, ali i da kupite paket sa 600 drugih frizura.