Novi brend Exa Beauty lansirao je najobimniju liniju tečnih pudera u kategoriji "clean" brendova. Čak 43 nijansi pudera plus jedan prajmer. Proizvodi su formulisani bez kontroverznih sastojaka kao što su silikoni, PEG komponente, parabeni, sintetički mirisi, talk, mineralno ulje i prezervativ poput trieodium edta.

Ovo lansiranje je veliki korak napred za sve brendove čiste kozmetike jer je ovaj puder sada dostupnan svima. Verujemo da je 43 nijanse više nego dovoljno da pronađete svoju idealnu.

Brendovi koji vode računa o tome da imaju čiste i netoksične sastojke su zaista uložili mnogo truda. Oni ne kriju sastojke koji čine jedan proizvod, imaju transparentni odnos sa kupcima i stavljaju etiku na prvo mesto.

Ove proizvode možete pronaći na Credo sajtu, koji je jedan od najvećih aktivista za borbu protiv štetnih sastojaka. Oni imaju visoke standarde i kada se brend nađe u njihovoj bazi, znači da je prošao vrlo rigorozne mere. Exa Beauty proizvode možete tamo i poručiti po ceni od 38 dolara za puder i 34 dolara za prajmer.