Uz šminku i frizuru, manikir je zasigurno jedan od onih malih beauty poroka većine žena, a činjenica da nam se svima desi da nemamo vremena da odemo u kozmetički salon već da same sređujemo svoje nokte nas dodatno podstiče da istražimo najbolje lakove u ponudi.

Tako smo otkrili da na tržištu postoji ogroman broj zaista kvalitetnih i dugotrajnih lakova koji se neće brzo oguliti, a što je sjajno, imaju pregršt nijansi u ponudi.

Jedna od najvećih mana kada sami radite manikir jeste njegova dugotrajnost, odnosno bolje rečeno kratkotrajnost. Sigurni smo da vam se mali milion puta desilo da ste nalakirali nokte, a već nakon nekoliko pranja ruku primetili da lak nije na svom mestu. Ipak, očajavanju nema mesta jer na tržištu se može pronaći velik broj kvalitetnih lakova koji pružaju sve potrebno kako bi ovaj kućni tretman izdržao što duže i zadržao onaj početni sjaj.

manikir
Shutterstock 

Kada govorimo o kvalitetu, prvi nam se nameću Essie lakovi koji su jedni od favorita u raznoraznim recenzijama na internetu. A njihova povoljnija varijanta su Essence lakovi koji su oduševili sve svojom pristupačnošću i dugotrajnošću. Za još povoljnije varijante preporučujemo da pogledate i brendove poput Flormar, Golden Rose, Rimmel...

Pored laka za nokte, potrebna vam je i baza i top coat, brenda Essence, koji će noktima podariti izgled baš kao i kozmetičkog salona. 

Budući da su pred nama sve topliji dani koji obožavaju boje, u nastavku potražite nekoliko odličnih vibrantnih, ali i klasičnih varijanti lakova za nokte koji su vrlo kvalitetni!

printscreen lilly.rs Sve za manikir