Visoke temperature nisu izmenile samo sadržaj u našem ormaru, već se promena i te kako oseti i kada je u pitanju sadržaj naše kozmetičke torbice. Tako su formule nešto laganije i prozračnije, a u tu priču se savršeno uklapaju sve popularnije CC kreme!

Sigurni smo da ste do sada čuli za hvaljene BB kreme koje su omiljeni odabir u letnjim mesecima zbog sjajnog spoja lagane teksture i odlične moći prikrivanja, ali one nisu jedine koje obožavamo i koristimo tokom najtoplijih dana. Ako do sada niste isprobali CC kremu pravo je vreme da se to promeni. Reč je o hranjivim kremama koje sadrže zaštitu od sunca, hidratantne i blagotvorne anti-age sastojke u svojoj formuli.

Ono što volimo kod ovih krema je to što istovremeno prikrivaju sve nedostatke na koži i ulepšavaju ten. Rezultat je prirodan izgled kože koja deluje kao da 'puca' od zdravlja te su sjajna alternativa tradicionalnim puderima. Sam naziv CC krema označava ‘color correcting’ i pruža nešto snažniji efekt prikrivanja u odnosu na BB kreme. Takođe, CC kreme dolaze s puno bogatijim formulama koje sadrže razne sastojke za negu kože i predstavljaju idealan odabir u onim danima kada nemamo puno vremena za jutarnje spremanje. U nastavku smo izdvojili 5 omiljenih CC krema koje se isplati imati u svojoj kolekciji...

1. Uriage Roseliane CC krema SPF50

Uriage Roseliane CC krema SPF50
lilly.rs 

2. Revolution pro perfecting F8 CC krema

Revolution pro perfecting F8 CC krema
lilly.rs 

3. Eveline CC Magical 53 Beige tonirana krema za lice

Eveline CC Magical 53 Beige tonirana krema za lice
lilly.rs 

4. Bioten CC krema za lice

Bioten CC krema za lice svetla nijansa
lilly.rs 

5. Bourjois 33 CC krema za lice

Bourjois 33 CC puder za lice
lilly.rs