Iako nas do leta deli nešto više od mesec dana, možemo sa sigurnošću reći kako je sezona sunčanja već započela! A ono što nas, između ostalog, posebno raduje su definitivno neodoljivi letnji outfiti, kao i lagani makeup koji naša koža obožava, a koji je u letnjim mesecima sasvim dovoljan kako bismo postigli besprekoran look!

Hajlajter je jedan od make up proizvoda čija popularnost ne jenjava iz godine u godinu. Tome svedoče i make up trendovi koji su toliko efektni zahvaljujući njemu.

hajlajter ističe prirodan sjaj i pruža blistav izgled kože.
pritnscreen/instagram 

Uverljivo najbolji način da na prirodan način istaknete prirodni sjaj i dodate celom looku besprekoran glow jeste korišćenje hajlajtera. Najbolji hajlajteri pružaju koži blistav touchkoji u trenu ulepšava kožu, bez preteranog svetlucanja.

S obzirom na to da se danas na tržištu može pronaći pregršt hajlajtera raznih brendova, dobro znamo koliko je lako izgubiti se u moru izbora. Upravo zato smo u nastavku izdvojili naših 5 favorita među hajlajterima koji su kao stvoreni za leto, a koji nižu samo pozitivne recenzije!

Bourjois Le Petit Strober hajlajter

Fenomenalan strobing puder koji koži daje fini, suptilni sjaj, ističući oblik lica. U pitanju je univerzalna sedefasta svetlo bež nijansa koja savršeno pristaje svakoj nijansi tena, a meni se najbolje pokazala u službi dnevne šminke jer daje prirodni efekat sjaja.

Bourjois daje suptilni sjaj.
lilly.rs 

Max Factor Miracle Glow hajlajter

Lagana i nelepljiva formula je ono što je na prvu osvojilo kod ovog Max Factorovog ljubimca, a potom zdrav i prirodan efekat kakav daje na koži! Najčešće sam ga koristila mešajući nekoliko kapi sa puderom ili bebe kremom kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

max factor hajlajter ima laganu i nelepljivu formulu.
lilly.rs 

Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray Mini hajlajter

Nešto sasvim drugačije, ali upravo me je to i nateralo ga što pre isprobam! Prskalica za setovanje obogaćeno svetlucavim pigmentima koji daju toliko prirodan i neodoljiv sjaj licu. Reći ću vam samo da sam najviše komplimenata za blistav ten dobijala u slučajevima kada sam ovaj proizvod imala na licu!

anastasia beverly hills je seting sprej sa sjajem.
anastasiabeverlyhills.com 

Yaemina Sunrise hajlajter

Obožavam proizvode koji se mogu koristiti i na licu i na telu, a to je upravo i ovaj tečni hajlajter Yaemina brenda. Ukoliko letnju preplanulost želite da istaknete na najbolji mogući način prvi hajlajter za koji treba da se uhvatite je svakako Sunrise! Naglasite jagodice, malo bradu i nos, i ne zaboravite na ključne kosti i ramena!

Yaemina tečni hajlajter je i za lice i za telo.
lilly.rs 

Revolution PRO Lustre hajlajter

Savršen hajlajter jer je moguće dozirati njegovu pigmentaciju. Kada je dnevna šminka u pitanju, već imam hajlajtere za koje se radije hvatam, a ovaj najčešće koristim za večernje prilike kada želim da postignem intenzivniji izgled. Kako bi dobila željeni efekat, koristim vlažnu četkicu ili poprskanu fiksatorom za pojačan izgled blistavosti.

Revolution hajlajter u obliku ruže daje blistav sjaj licu.
lilly.rs