Kako smo se polako, ali sigurno, približili letu, barem kako temperature nalažu, želja za preplanulim tenom je sve veća.

Ipak, jasno vam je da za preplanuli ten ne morate čekati leto, već je dovoljno je da odaberete jedan od ovih pet odličnih tečnih bronzera koje smo izdvojili za vas.

Ukoliko još uvek niste, svakako je vreme da svojoj beauty kolekciji trebali biste da dodate jedan kvalitetan bronzer. Nanesite ga na najviše tačke lica, odnosno one delove koje bi sunce prirodno obasjalo.

U beauty ponudi mogu se pronaći brojni odlični bronzeri, a mi smo za vas izdvojili 5 najboljih, u kremastoj varijanti koja je savršena za sve, a posebno za one koji se bore sa suvom kožom.

1. Catrice - Bronzing fluid

Većinom su Catrice bronzeri dobri i kvalitetni, a ni ovaj nije drugačiji. Tečna tekstura daje predivan sjaj i blistavost na licu koja traje tokom celog dana. Osim za svakodnevno nošenje preko bb kreme, lepo izgleda i samostalno u slučajevima kada želite da svom licu date samo preplanuli izgled na najvišim tačkama.

Tečna tekstura daje predivan sjaj i blistavost na licu.
Catrice 

2. Revolution - Superdewy Liquid Bronze

Jedan od onih prirodnih bronzera, iako u sebi ima jaču narandžastu notu, daje savršeno ujednačen ten. Ipak bih ga preporučila onima koji već imaju barem neku boju na koži, jer mi se čini da bi na dosta svetlijom izgledao prenapadno.

daje savršeno ujednačen ten.
Revolution 

3. Avon - Glow drops Bronze And Glow

Definitivno jedan od tečnih bronzera za koji se prvo hvatam kada mi je potreban zdrav i svež izgled, bez da utrošim mnogo vremena na blendanje istog. Daje efekat kao da vas je sunce zapljusnulo, a koliko je blag i nežan govori i činjenica da sam ga koristila i tokom zime kada je boja moje kože skoro pa providna.

Daje efekat kao da vas je sunce zapljusnulo.
avon 

4. Max Factor - Miracle Sheer Gel Bronzer

I jedan u stiku se morao pronaći na ovoj listi! Definitivno moj favorit ukoliko sam u raspoloženju da za noćni izlazak konturišem lice kremastim proizvodom. Za dnevnu varijatnu gledajte da koristite tečne bronzere koji su nežni i suptilni, jer će mnogo bolje izgledati na dnevnom svetlu od pigmentovanih kremastih.

Za noćni izlazak kada želite da konturišete lice kremastim proizvodom.
max factor 

5. Estée Lauder - Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick

I jedan high-end proizvod se izdvojio i na listi kremastih bronzera, a u pitanju je jedan od mojih omiljenih brendova kada je u pitanju kreiranje savršenog tena. Savršeno suptilan i pigmentovan za stvaranje savršenog #nomakeup make up-a. Preporučila bih ga svima koji su zaljubljenici u šminku i koji bi želeli da svoju kolekciju obogate kvalitetnim proizvodom.

Savršeno suptilan i pigmentovan za stvaranje savršenog #nomakeup make up-a.
estee lauder