I ovogodišnja Met Gala je još jednom potvrdila činjenicu da je blistav ten i minimalistička šminka broj #1, a mi se pitamo, šta bi bolje doprinelo besprekornom i zdravom izgledu kože nego bronzer?

Proizvod koji se u svakom neseseru, pored pudera, rumenila, maskare i ruža, mora pronaći je svakako dobar bronzer. S tim u vezi, odlučili smo da vam predstavimo naše favorite koji će vratiti blistav sjaj i jedar izgled vašoj koži!

PS. Kako biste odabrali bronzer koji je idealan za vaš ten, predlažemo da se fokusirate na one koji su nijansu do dve tamniji od vašeg prirodnog tena.

Nastavite da skrolujete za 5 najboljih bronzerapo našem mišljenju koji su savršena uvertira za sunčane prolećne i letnje dane!

1. Hoola Bronzing Powder

Odličan bronzer za instant dodir sunca na lica. Veoma pigmentovan, te bih ga radije preporučila onima koji su vešti u nanošenju bronzera tako da izgleda suptilno na licu. 

Veoma pigmentovan bronzer.
screenshoot/ benefit.com 

2. Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer

Pre svega miris moram pomenuti miris koji zaista obara s nogu. Miriše na najlepšu čokoladu koju ne biste odbili ni na najstriktinoj dijeti, a najlepša nijansa mlečne čokolade je još jedna stavka koja nas je osvojila za sva vremena! Bronzer nema ničega narandžastog u sebi, lepo se blenda i nemoguće je s preterati. Odlično odgovara svetlijoj puti, a još jedna vrlina je što se nimalo ne trusi.

Too Faced bronzer koji miriše na najlepšu čokoladu.
Sephora.com 

3. NYX Professional Makeup Matte Bronzer

Jedan od favorita drogerijskog ranga je svakako i NYX ljubimac. Lepo se nanosi, blenda i ne ostavlja "prljav" trag na licu, što je jedan od ključnih zahteva kada biram bronzere. U sebi nema niti trunke shimmera i zaista je iskoristiv kao proizvod za konture.

Jedan od favorita drogerijskog ranga je svakako i NYX ljubimac.
lilly.rs 

4. The Balm Beach Desert Bronzer

Jedan od onih brendova koji me po pitanju kvaliteta nikada ne razočaraju jeste The Balm. Dekorativna ambalaža je nešto što će definitivno ulepšati vašu kozmetičku policu, a srednja pigmentacija nadogradiva prema jakoj će vas naterati da se za njega koristite svakodnevno.

The Balm bronzer ima srednju pigmentaciju nadogradivu prema jakoj.
the balm 

5. Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder Universal Bronze

Najpovoljniji na listi, ali ne i najmanje važan. Svojim Sun Glow nazivom asocira na leto, more i preplanuli ten. Minimalno se rasipa, ali je pri samom korišćenju potrebno zaista malo proizvoda. Zadovoljavajuća pigmentacija za minimalističku šminku tokom dana, a ono što me je posebno kupilo kod ovog proizvoda jeste postojanost na licu tokom celog dana. Sadrži veoma malo narandzastog pigmenta koji na licu ne izgleda upadljivo, već se dobija samo lepi, preplanuli izgled obraza.

Svojim Sun Glow nazivom asocira na leto, more i preplanuli ten.
lilly.rs