Jovana Tomić koja bez sumnje važi za jednu od najatraktivnijih modela. Ova lepotica + ima iskustva pred kamerama, te smo je imali priliku da je gledamo u jednom novom TV ostvarenju, a da joj snimanja i fotkanja nisu strana dokazuje i na svom Instagram profilu.

Iako smo na malim ekranima mogli da je vidimo u potpuno prirodnom izdanju, bez grama šminke, moramo priznati da se Jovana ne razlikuje mnogo sa i bez šminke.

Svoju prirodnu lepotu Jovana Tomić savršeno ističe decentnom šminkom.
Instagram 

Svoju prirodnu lepotu Jovana Tomić savršeno ističe decentnom šminkom koja daje prozračnost njenom tenu, a nebrojeno puta je dokazala da pravilo "manje je više" zaista važi iz razloga što ostavlja utisak prirodnosti.

Istog pravila drže se svi vrhunski šminkeri na svetu, poput Lise Eldridž koja ga je i približila svetu, a stalno ga primenjuju i na svetskim zvezdama.

Možda ne možemo da budemo lepi kao što je Jovana, ali možemo makar da probamo da rekreirano njena dva makeup look-a za dan i za noć koja će istaći najbolje na licu.

Dnevna šminka

Ovo je odličan primer zadimljenih očiju sa prirodnim zemljanim tonovima uz dodatak bronzanog tena koji izgleda prirodno i prozdračno što rezultira da šminka izgleda ultra sveže.

Noćna šminka

Blago zadimljen pogled uz dodatak smugded ajlajnera, senke na donjem kapku i trepavica na samom kraju oka koje daju savršen izgled mačkastih očiju su savršen primer šminkanja kom se uvek rado vraćamo.