Bez obzira na to jeste li veliki ljubitelj šminke ili ne, crveni ruž je klasik koji se vrlo verojatno može pronaći u torbici svake žene. Naime, reč je o nijansi koja je istovremeno vrlo senzualna i odvažna pa i neizmerno ženstvena i baš zato je crveni ruž veoma poželjan među ženama.

Kao što smo spomenuli, crveni ruž ima tu neku posebnu vrstu senzualnosti, ali to ne znači da ne pristaje i casual dnevnim modnim varijantama. Svakako, čini ih posebnim i upečatljivim, a kada govorimo o onim večernjim savršeno se uklapa s elegantnim komadima, ali svakako da nisu isključene ni one nešto otkačenije kombinacije.

crveni karmin
screenshoot/instagram 

Isto tako, kako bi crveni ruž savršeno prianjao, predlažemo da pre nanošenja napravite brzi piling na bazi šećera i meda koji će s usana ukloniti mrtve delove kože i pripremiti ih za nanošenje ruža.

crveni karmin
Shutterstock 

Takođe, nije na odmet imati i olovku u istoj nijansi ili specijaliznu četkicu s kojom će ovaj make up favorit biti nanesen bez greške.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira onog najboljeg, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje se mogu pronaći samo najbolje recenzije:

screenshoot/lilly.rs Crveni ruževi za usne