Moramo priznati kako smo jedva dočekali letnje mesece jer je reč o periodu u kojem se nekako najbolje osećamo u svojoj koži. Osunčan izgled kože nešto je što doprinosi našem samopouzdanju, stoga i ne treba ulagati baš previše truda u celokupni izgled jer svega nekoliko make up proizvoda sasvim je dovoljno da istaknemo lepotu svoje kože, a onaj ključni izdvojili smo u nastavku!

Leti je naša make up rutina vrlo pojednostavljena jer zaista nema potrebe stavljati na kožu slojeve i slojeve šminke koja će samo otežati podnošenje visokih letnjih temperatura. Takođe, zbog učestalog znojenja velika je verovatnoća da nam make up jednostavno 'sklizne' s kože, pa je stoga minimalizam u šminkanju leti itekako nešto čega se treba pridržavati.

Pudere je leti najbolje ostaviti po strani jer će se za ujednačen izgled kože lica pobrinuti sunce, a ono s čime možete postići njegov sjajan izgled i kožu koja kao da puca od zdravlja su rumenila. Rumenila spadaju u one make up proizvode koje gotovo da i ne osetimo na svojoj koži, a bez obzira koliko naš tempo bio užurban ili koliko temperature bile paklene, njegove sjajne čestice ostaju na svom mestu.

Danas se na tržištu može pronaći zaista širok asortiman kremastih rumenila, a mi smo u galeriji izdvojili one koje se isplati imati nadohvat ruke!

screenshoot/lilly.rs, Press ponuda iz lilly drogerija