ONA GARANTUJE REZULTATE: Rešila se celulita za 7 DANA uz pomoć dva MOĆNA sastojka

Uradi sam tutorijal koji je zaludeo svet postao je viralan nakon što je Fara Dukai dočarala koliko je delotvoran.

Shutterstock

Jedna od najuticajnijih influenserki na svetu, Fara Dukai, poznata je po DIY tj. uradi sam projektima u kojima pravi različite mackalice za negu. Najčešće su to domaće maske za lice i kosu od prirodnih sastojaka, koje garantuju efekte sjajne i blistave kože ili kose.

Obzirom da lepši dani dolaze velikom brzinom, ona je rešila da se osvrne na problem celulita s kojim većina žena muku muči. Pronašla je recept koji joj je pomogao da se reši i onog najupornijeg i najvidljivijeg, a sastojci su krajnje pristupačni svima.

Potrebni sastojci:

  • alge (dostupne u radnjama zdrave hrane)
  • skuvanu kafu (hladnu!)
  • kuhinjski celofan

Priprema:

Potopite alge u hladnu kafu i ostavite da odstoje kratko- minut, dva. Potom alge nanesite na područja na kojima imate celulit, uvijte ih u providnu foliju i ostavite da stoji 15 minuta. Zatim se istuširajte hladnom vodom. Kako influenserka preporučuje, ovaj tretman ponavljajte svaki dan tokom 7 dana.

Ispod ovog DIY videa nižu se komentari koji se pitaju kako je moguće da ova mešavina daje rezultate, dok neke skuplje kreme i proizvodi namenjeni za borbu protiv celulita, nisu toliko delotvorni.
Ipak, ni ovaj domaći tretman ne garantuje uspeh ukoliko pre toga ne sredite ishranu, povećate unos tečnosti, a poželjno je i da uvrstite fizičku aktivnost u svoju svakodnevnicu.

Shuterstock 

Tek nakon toga, možete se pouzdati u delotvornosti kofeina iz kafe koji zateže kožu i daje joj neophodne antioksidanse, izvlačeći i višak vode iz organizma. Alge toniraju i učvršćuju kožu, hrane je vitaminima i mineralima, poboljšavaju cirkulaciju i oslobađaju nas od masnih naslaga.