I NAJVIDLJIVIJI CELULIT POSTAĆE PROŠLOST: Uz pomoć ovih saveta i preparata pripreminite noge za leto

Spremite vaše noge za sunčane dane u haljinama uz pomoć ovih preparata.

Shuterstock 

Odmah na početku da vam kažemo da to što proizvođači tvde da postoji instant rešenje za celuluti, u praksi nije baš tako. Međutim, tačno je da neki proizvodi zaista mogu brzo pružiti rezultate u vidu zategnutije kože, međutim kada pričama o borbi protiv celulita tada je potrebno malo duže vremena.

Zato smo na vreme, dok još imate vremena da se rešite jednog od največih neprijatelja mnogih žena - celulita, pripremili par predloga koji su se ispostavili kao odlični u borbi protiv celulita.

Iako je ovaj problem posebno izražen kod žena i predstavlja funkcionalan i estetski problem, to ne znači da ga nemaju i muškarci. Razlog zbog kog se više javlja kod žena jeste što je muška koža 15% deblja od ženske pa je celulit na površini manje vidljiv.

Ipak, ako vam je za utehu - celulit nemaš samo ti. Otprilike 80% žena starijih od 20 godina pati od pomorandžine kore.

Kada se dobija celulit?

Neke žene ga imaju već sa 20 godina, kod drugih se nepoželjna udubljenja javljaju tek od 40: nema pravila za nastanak celulita. U svakom slučaju, verovatnoća za pojavu pomorandžine kore raste sa godinama, jer tkivo iz godine u godinu gubi na čvrstoći.

Koja su rešenja?

Rešenje za celulit postoji, ali je neophodno da promenimo štetne navike i da delujemo i iznutra. Nepravilnu ishranu rešavamo njenim korigovanjem, hidrataciju povećavamo unošenjem više tečnosti, neaktivnost rešavamo svakodnevnim kretanjem i vežbama. Ali uz sve to, potrebno je koristiti i neki vid pomoći na tom putu da ga se rešimo na duže staze.

Hidratacija- spolja i iznutra

Pored unosa više tečnosti, hidratantna nega i masaže mogu da ublaže pomorandžinu kožu. Nemojte samo mazati kožu, već kremu ili ulje masažom utrljajte u kožu – najbolje kružnim pokretima. Jer masaža podstiče cirkulaciju krvi i protok limfe i na taj način obezbeđuje gladak izgled kože.

Koji proizvod možete da koristite protiv celulita?

Pogledajte nekoliko naših predloga koji sigurno deluju!

Evelin serum za smanjenje celulita i masnih naslaga

evelin serum
lilly.rs 

Bioten gel protiv celulita

bioten gel
lilly.rs 

 Kräuterhof aticelulit gel

Kräuterhof aticelulit gel
lilly.rs 

Iris Krauterhof gel za zatezanje tela

Iris Krauterhof gel za zatezanje tela
lilly.rs 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši