Kara del Toro svetski je poznat model i influenserka čiji Instagram profil broji više od 1.5 miliona pratilaca. Ova divna Meksikanka voli da ističe svoje bujne latino obline i isklesani stomak, a sada su je paparaci uslikali na Rodeo Drajvu na Beverli Hilsu u minijaturnoj crnoj haljini i sandalama na vezanje.

Iako na Instagramu od celulita ni "c" ne vidimo, na ovim, neobrađenim fotografijama imamo priliku da vidimo kako Kara zaista izlgeda. Ona je još jedan primer da društvenim mrežama ne treba uvek preterano verovati, iako je njena lepota daleko neupitna. Iako slike na mrežama često obrađuje, Kara nema problem da javno priča o celulitu.

Kara Del Toro
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da, imam celulit kad sedim i ne, ne volim da ga brišem”, napisala je Kara uz jednu objavu sa snimanja. Ipak, slike na kojima nema celulita su zaista retke, bar kada je reč o njenom Instagram profilu.

U jednom od intervjua koje je dala, Kara je rekla i da pokušava da se hrani zdravo, ali da voli picu i čokoladu i da kad pojede nešto nezdravo – pojača treninge.

Ona bar tri puta nedeljno radi kardio vežbe, mnogo pečaši, svaki dan pije zeleni čaj koji, kako kaže – ubrzava metabolizam.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Insatgram Pogledajte kako influenserka izgleda sa i bez celulita