ŽELITE DA PROBATE RETINOL ALI SE BOJITE? Sa ovim kremama i serumima NEMA posledica!

Spremni ste da probate retinol? Evo najboljih proizvoda koje smo pronašli za vas

Wanted

Ovaj sastojak sada već nema potrebe predstavljati, međutim, ukoliko želite da saznate nešto više o njemu, pročitajte tekst OVDE gde smo detaljnije objasnili. Reći ćemo samo da on čini čuda za vašu kožu, smanjuje sitne linije i bore, ujednačava ten, smanjuje ožiljke i vidljivost proširenih pora. Kada se koristi u jačoj dozi kao lek, pozitivno utiče i na one koji imaju problema sa cističnim aknama.

Ukoliko do sada niste koristili kreme ili serume sa ovim magičnim sastojkom, a pitate se da li bi trebalo - evo odgovora. Ako ste prešli dvadesetpetu, bližite se tridesetim, retinol može sasvim sigurno da postane sastavni deo vaše rutine. Sa druge strane, ako spadate u generacije mlađe od pomenute, za njim nema potrebe.

Za početak je najbolje da ga koristite isključivo kao noćnu negu, i to svaki dan. Ako počnete da ga nanosite i tokom dana, obavezno je da preko njega stavite i kremu sa SPF faktorom. A evo koje kreme možete probati bez bojazni od nus pojava, preteranog ljuštenja kože ili crvenila.

La Roche Posay Redermic R - intenzivna korektivna krema sa vidljivim anti-age rezultatima. Ona deluje postepeno ali vremenom daje vidljive rezultate.

Press 

Pixi Collagen & Retinol serum - Uz pomoć ovog seruma vaša koža će povratiti volumen i elastičnost a istovremeno ostati meka i hidrirana.

Press 

The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane - Ovakav vid formulacije retinola daje bolje rezultate dok čuva integritet kože tako da su negativne posledice u vidu iritacija prošlost.

Press 

Revuele Face Smoothing serum Retinol 100% - Serum koji će vratiti koži tonus i energiju a namenjem je posebno onima koji imaju masnu i kombinovanu kožu.

Press 

Drunk Elephant A-Passioni Retinol krema - Ukoliko imate reaktivnu kožu ova krema je pravi izbor za vas. Blaga je, ima čistu formulu a bogata je izuzetno hranljivim satojcima.

Press 

Sunday Riley Luna Sleeping Oil - ulje koje sadrži retinol i ekstrakt biljke plavi vratić je formulisano tako da bude idealno za negu i regeneraciju kože tokom sna.

Press 


Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas