Gotovo svaka žena koju interesuju bjuti teme čula je za bjuti blogerku Babytunu. Iza Instagram profila sa bjuti recenzijama stoji Jelena Nikolić, kojoj mnoge žene poklanjaju poverenje kada krenu u kupovinu kozmetičkih proizvoda. Zato se sa sigurnošću može reći da je Jelena jedna od najuticajnijih bjuti blogerki u Srbiji.

Babytuna poznata je po svojoj iskrenosti u oceni nekog proizvoda, koje uvek predstavi na neposredan način. Takođe, ono što je zaista korisno u vezi sa njenim recenizijama je što svako može pronaći nešto za sebe, bez obzira na budžet. Jelena više naginje ka jefitinijoj varijanti, što je pre svega ohrabrujuće za mnoge žene u Srbiji koje ipak nemaju dubok džep.

Nedavno je na svom profilu podelila iskustvo i preporučila no stress masku koju možete naći u DM drogerijama.

"Kakva lagana, no stress maskica, svaka čast samo Balea-i. Prečesto sam spremna da izdvojim pola sata čitajući koja maskica je za šta medju onim od 99 rsd, ovu moje detektivsko oko nije spazilo do sada. Maska koja umiruje upalne procese, dubinski čisti, fokus je na bubuljicama. Kako sam krenula u šetnje i vazduh je bljak, lice kaže HALP PLS, probala sam je.

Očekivala sam, kako to obično biva sa preparatima za bubuljice, neku isušujuću zategnutu situaciju. Vrlo lagana, nežna, tea tree zen maskica. Nema struganja sa lica, blagim pokretima se ispira i što je bitno, lagano se ispira", napisala je Babytuna u opisu posta.

Balea Hautrein anti-pickel masku za lice možete pronaći u DM-u po ceni od samo 99 dinara.