Uzimajući u obzir činjenicu da sam opsednuta negom kože, oduvek sam bila stava da je samopotamnjivanje previše neuredno i da zahteva previše održavanja da bi zaista lepo izgledalo na koži - da ne spominjem da bih radije uživala u svojoj bledoći nego šetala narandžasta ili sa flekama po prstima.

Nakon što sam čula sjajne kritike o proizvodima za samopotamnjivanje tokom proteklih nekoliko godina, zainteresovala sam se da sve stavim na test kako bih saznala u čemu je toliki hype.

Prvi na redu je SunDance teint koncentrat za samopotamnjivanje. Za liniju proizvoda koja se prodaje u DM-u uvek sam zapanjena kvalitetom proizvoda po njihovoj pristupačnoj ceni. Za samo 579,00 dinara, osećala sam da nije toliki udar na moj budžet i da proizvod ne ispuni moja očekivanja. Za svoju prvu upotrebu umešala sam tri pumpice koncentrata u svoju omiljenu svakodnevnu hidratantnu kremu iz La Roche Posay. Zaista sam želela da ovaj proizvod igra integralnu ulogu u mojoj svakodnevnoj rutini nege kože, tako da je uključivanje u moju trenutnu liniju proizvoda bilo od suštinskog značaja.

Biću iskrena: nisam bila oduševljena u to kako se umešao u kremu. Bilo je potrebno agresivnije trljanje da bi se postigla ujednačena masa.

Razlike koje sam primetila sa teintom za samopotamnjivanje su suptilne, ali upečatljive. Serum jednostavno poboljšava moj prirodni ten i čini da se osećam dovoljno samopouzdano da izađem napolje bez šminke. Što je veliki plus imajući u vidu da ne postoji ništa neprijatnije od nošenja pudera na žarkom letnjem suncu.

samopotamnjivanje
Instagram 

Ne preterujem kada kažem da je SunDance teint koncentrat za samopotamnjivanje prepolovio moju jutarnju rutinu. On spaja moju rutinu šminkanja u moj jutarnji ritual nege kože, eliminišući potrebu da nanesem 10+ proizvoda pre nego što počnem. Osim toga, oživljava moju kožu sklonu crvenilu u sjajno, čak i remek-delo. Ako moram, pre bih se odlučila bih za ovaj proizvod koji mi daje mogućnost da izađem iz kuće bez šminke nego za tečni puder tokom leta.