Osoba koja se definitvno razume u beauty trendove je influenserka Šej Sulivan. U trenutku inspiracije spojila je frizure iz 60-ih i 90-ih i na svom Instagramu podelila sliku svog svežeg šišanja s natpisom. 'The Brachel'.

“The Brachel” kombinuje dve mnogima omiljene frizure: šiške Brižit Bardo iz 60-ih s debelim slojevima Rejčl Grin iz 90-ih.

Prednji deo krase šiške kraće napjed na čelu i s dužim pramenovima sa strane koje fino uokviruju lice i koje je proslavila ikona 60-ih Brižit Bardo, te dodaju lepu teksturu i strukturu oko obrva i jagodica. Spoljna stana ima raspoređene, isprekidane slojeve, na koje bi i sama Dženifer Aniston bila ponosna.

dženifer aniston popularivozovala je rejčl frizuru
Shutterstock 

Voluminozna frizura do ramena ima svoj stav i razigranost koji su frizuru iz 90-ih učinili tako poznatom. I naslanja se na trend midi frizure. Ako ti se ovo sviđa na prvu loptu, imaj na umu da je tu uključen i poseban stil. Izgled se poklapa s povratkom feniranja, a 'The Brachel' najbolje funkcioniše uz četku i fen.

Osim toga, ako želiš izvući najviše iz svoje Bardot frizure, dobra je ideja da je zagreješ, pa obrišeš prašinu sa svojih retro viklera ili vrućom četkom počešljaš svoju kosu u kovrdžu i pričvrstiš je dok se ne ohladi. Evo još šest načina da nosiš 'The Brachel'…

Brachel s prigušenim detaljima iz 90-ih

Brachel lob

Brachel bob

Platinasti Brachel

Prozračni Brachel

Brachel za dugu kosu

A u nastavku otkrijte trik za veći volumen:

Savršen volumen kose za 2 minuta Instagram/helenreavey