Popularna glumica Jelisaveta Orašanin neretko oduševljava istančanim modnim stilom, a isti je slučaj i kada je reč o frizurama.

Lepa brineta prepoznatljiva je po negovanoj dugoj kosi, iako se u jednom trenutku odlučila za promenu i ošišala na dugi lob. Međutim, čak je i tada frizuru blago stepenovala što njenom obliku lica fantastično pristajalo. 

Glumica je sada ponovo pustila kosu, a njena nova frizura oduševila je pripadnice "lepšeg pola". Ona je sada i na Instagramu podelila fotografiju iz frizerskog salona i dobila mnoštvo komplimenata, ali potpuno opravdano.

Naime, Jelisavetu već neko vreme možemo videti sa modernom verzijom popularne "rejčelke", odnosno frizurom koju je proslavila Dženifer Aniston u seriji "Prijatelji".

Jelisaveta orašanin nosi frizuru poput Rejčel iz Prijatelja.
Instagram 

Iako je zadnji deo ravno sečen, prednji je stepenovan, čime je lice dodatno uokvireno, a s obzirom da su glumica ima i duže šiške nalik na takođe popularne "zavesice", ovakva frizura lako se može transformisati na nekoliko načina u zavisnosti kakav stil volite.

Jelisaveta nikada nije krila da je za njenu kosu zadužena "armija frizera", te da je za lepu vlas nega najvažnija. Takođe, glumica je isticala i da joj je bitno da ne gubi previše vremena za stilizovanje kose što još više opravdava njen poslednji izbor frizure.

Ovakva frizura ujedno i skida godine sa lica, te je dobar izbor nevezano za godine, a podjednako dobro izgleda i kada je isfenirana, ali i kada pustite kosu da se prirodno osuši, odnosno da dobije prirodnu teksturu. 

Stepenovanjem se takođe dobija i osećaj "punoće", što je naročito dobro ukoliko imate tanku vlas.

Ukoliko poželite više volumena, krajeve možete blago uviti, a prednje delove isfenirati većom četkom i držati ih par minuta uvijene većim viklerima, čime ćete dobiti željeni efekat baš kao i Jelisaveta na fotografiji iznad.

Inače, popularna "rejčelka" vratila se u nekoliko varijanti, iako sve više dama bira upravo frizuru kakvu je ponela naša glumica, baš iz razloga što za stilizovanje ne treba puno, a pristaje svim oblicima lica. Takođe, fantastičan je izbor čak i leti, nevezano za visoke temperature, jer je dužina takva da je lako možete vezati u rep, ili pak izbaciti prednje pramenove za šik efekat.