FRIZURA JELISAVETE ORAŠANIN RASPAMETILA ŽENE: Šik varijanta popularne "Rejčelke" je sinonim za glamur čak i tokom leta

Jelisavete Orašanin već neko vreme nosi stepenastu frizuru sa dugim šiškama.

Jelisavete Orašanin već neko vreme nosi stepenastu frizuru sa dugim šiškama.
Instagram 

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin neretko oduševljava istančanim modnim stilom, a isti je slučaj i kada je reč o frizurama.

Lepa brineta prepoznatljiva je po negovanoj dugoj kosi, iako se u jednom trenutku odlučila za promenu i ošišala na dugi lob. Međutim, čak je i tada frizuru blago stepenovala što njenom obliku lica fantastično pristajalo. 

Glumica je sada ponovo pustila kosu, a njena nova frizura oduševila je pripadnice "lepšeg pola". Ona je sada i na Instagramu podelila fotografiju iz frizerskog salona i dobila mnoštvo komplimenata, ali potpuno opravdano.

Naime, Jelisavetu već neko vreme možemo videti sa modernom verzijom popularne "rejčelke", odnosno frizurom koju je proslavila Dženifer Aniston u seriji "Prijatelji".

Jelisaveta orašanin nosi frizuru poput Rejčel iz Prijatelja.
Instagram 

Iako je zadnji deo ravno sečen, prednji je stepenovan, čime je lice dodatno uokvireno, a s obzirom da su glumica ima i duže šiške nalik na takođe popularne "zavesice", ovakva frizura lako se može transformisati na nekoliko načina u zavisnosti kakav stil volite.

Jelisaveta nikada nije krila da je za njenu kosu zadužena "armija frizera", te da je za lepu vlas nega najvažnija. Takođe, glumica je isticala i da joj je bitno da ne gubi previše vremena za stilizovanje kose što još više opravdava njen poslednji izbor frizure.

Ovakva frizura ujedno i skida godine sa lica, te je dobar izbor nevezano za godine, a podjednako dobro izgleda i kada je isfenirana, ali i kada pustite kosu da se prirodno osuši, odnosno da dobije prirodnu teksturu. 

Stepenovanjem se takođe dobija i osećaj "punoće", što je naročito dobro ukoliko imate tanku vlas.

Ukoliko poželite više volumena, krajeve možete blago uviti, a prednje delove isfenirati većom četkom i držati ih par minuta uvijene većim viklerima, čime ćete dobiti željeni efekat baš kao i Jelisaveta na fotografiji iznad.

Inače, popularna "rejčelka" vratila se u nekoliko varijanti, iako sve više dama bira upravo frizuru kakvu je ponela naša glumica, baš iz razloga što za stilizovanje ne treba puno, a pristaje svim oblicima lica. Takođe, fantastičan je izbor čak i leti, nevezano za visoke temperature, jer je dužina takva da je lako možete vezati u rep, ili pak izbaciti prednje pramenove za šik efekat.  

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši