„Ništa bolje od sveže letnje frizure“, napisao je frizer Kris Mekilan na Instagramu, uz fotografiju sa svojom dugogodišnjom klijentkinjom Dženifer Aniston. I mi se slažemo!

Topliji meseci zahtevaju laganu i što prirodniju frizuru koja se može nositi baš takva kakva jeste, bez mnogo napora i stilizovanja, a koja je ipak stylish, ali i praktična za visoke temperature.

Upravo je to frizura koju je Kris prošle nedelje napravio Dženifer Aniston. Da bi poboljšao njenu prirodnu teksturu, prvo ju je ošišao na srednju dužinu sa par stepenastih krajeva, a zatim istakao njene ležerne talase.

„Dobro ošišan frizura znači da je dovoljno da operete kosu - i spremni ste“ dodao je.

To je upravo ona vrsta rezanja koju je Kris poklonio Aniston kada su se upoznali.

Da bi poboljšao njenu prirodnu teksturu, Mekmilan je isekao isprekidane slojeve na njenu kosu srednje dužine, što je rezultiralo stilom koji, kako je rekao, radi umesto nje. Zatim, ona može „samo da opere i nosi [svoju] kosu prirodnu za leto“, objasnio je on.

Jedan od omiljenih proizvoda za poboljšanje prirodne teksture Dženifer Aniston jeste Glossing Detangler njenog ličnog brenda Lolavie.

Sadrži kompleks supervoća, ceramide povrća i čia semenki za glatku, sjajnu kosu, sačuvanu od toplote, a plus je 99 odsto prirodan i formulisan bez silikona, sulfata i parabena. Savršen partner za prelepu letnju kosu!

Instagram, Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia Glumičinoj kosi mnogi se dive