NEODOLJIVE PUNĐE SA MARAMAMA SU SPAS OD VISOKIH TEMPERATURA: Napravite najtraženiju letnju frizuru u samo par poteza

Ukoliko ne znate kako da napravite punđu sa maramom, pronašli smo za vas dva najpopularnija načina...

Ukoliko ne znate kako da napravite punđu sa maramom, pronašli smo za vas dva najpopularnija načina...
pritnscreen/instagram 

Svilene marame gospodare modnom scenom ovog leta. Trendseterke ih obožavaju i kombinuju na najrazličitije načine - oko vrata, kao pojaseve, umesto topova... ali definitivno najpopopularniji način je u kosi.

Ovakav način nošenja daće svakom autfitu onaj francuski šmek kakav viđamo u filmovima, pogotovo ako se odlučite za neku od trendi punđi. Nose se i one niske, messy varijante, ali i visoke, balerina style frizure, a najbolje od svega je što ovako nešto lako možete napraviti i same.

Potrebno vam je uz maramu po izboru i nekoliko gumica, a najbolje od svega je što ovakav način stilizovanja dobro izgleda nevezano da li imate dugu ili kratku kosu.

PUNĐE SA MARAMAMA SU SPAS OD VRUĆINA: Evo kako da ih napravite u par koraka  TikTok/mariaaiellohair/eleonoreloow

Niska messy punđa

U ovom slučaju važi pravilo - što neurednije, to bolje. Sve što je potrebno je da vežete nizak rep, a potom preko vežete maramu. Lagabno je spustite do gotovo samog kraja i polako uvijajte. Ukoliko vam je kosa stepenasto šišana, ne brinite ako ispadaju pramičci kose. To će samo dodati frizuri šarm.

Niska messy punđa je idealna za leto.
pritnscreen/instagram 

Visoka punđa

Ova frizura idealna je za vrućine, kada želimo da sklonimo kosu sa vrata, a s obzirom na aksesoar, odnosno maramu, punđa dobija romantičan prizvuk što je čini idealnom i za poslovne varijante, ali i za izlaske.

Postupak je sličan kao u prethodnoj varijanti, ali se ovde koristi još jedna gumica kojom vezujete kraj kose. Počnite da je uvijate ka glavi, i potom dodajte maramu, pa nastavite sve dok ne dobijete "balerina stil" punđe.

Vežite je sa donje strane i po potrebi učvrstite ukosnicom. I voila, francuska punđa je gotova, a vi ste spremne za polazak. Ovakav stil idealan je i kada vam je kosa prljava, a samo je na vama da odaberete dezen marame koja se uklapa uz vaš stil.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši